ALGEMENE VOORWAARDEN COOL @ THE BEACH

Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Cool @ the beach B.V. gevestigd te Bilthoven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer: 77886364. Als u bij Cool @ the beach B.V. artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze algemene voorwaarden.

Algemeen

Onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten. Op alle rechten en plichten voortvloeiend uit deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Bij geschillen gelden de Nederlandse algemene voorwaarden boven de vertaalde Engelse, Duitse, Franse of Spaanse versie.

Prijzen

  1. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten

  1. De bijdrage in de verpak- en verzendkosten bedragen in Nederland  € 6,75 per zending ongeacht het gewicht en aantal artikelen. De artikelen worden afhankelijk van gewicht en/of volume als pakket verstuurd.  U ontvangt hiervan een track en trace. Verpak- en verzendkosten naar overige landen in Europa zijn op aanvraag te verkrijgen bij Cool @ the beach. Let op! Let er op dat u bij het bestellen uw juiste aflevergegevens (adres/huisnummer/postcode) verstrekt. Maakt u een fout en kan daardoor de bestelling niet afgeleverd worden, dan zijn wij helaas genoodzaakt opnieuw verzendkosten te berekenen.

Betaling

  1. Na een bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Hierin staan vermeld de artikelen die u besteld heeft en het totaalbedrag van alle kosten, inclusief verzendkosten. U kunt op de volgende manieren betalen: via Ideal of middels overschrijving naar onze bankrekening, IBAN: NL39RABO 0345 495941 ten name van Cool @ the beach B.V. Alle bestellingen worden geleverd nadat het volledige bedrag betaald is. Betaalt u middels overschrijving via bank- of girorekening dan dient deze betaling binnen 7 werkdagen na de besteldatum op het bankrekeningnummer van Cool @ the beach te zijn bijgeschreven. Cool @ the beach reserveert de door u bestelde artikelen gedurende deze 7 werkdagen. Mocht Cool @ the beach binnen deze termijn de betaling niet ontvangen hebben, dan worden de artikelen weer in de verkoop gebracht.

Levering

  1. Indien voorradig worden alle artikelen worden binnen 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag) na ontvangst van de betaling voor verzending aangeboden bij DHL of Post NL. Mocht hier om welke reden dan ook van worden afgeweken, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. In de regel ontvangt u uw bestelling, mits de bestelling in Nederland bezorgd moet worden, binnen 3 dagen. Cool @ the beach B.V. is niet aansprakelijk voor vertraging in bezorging, verlies of beschadiging door DHL of Post NL. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, anders staat erbij wat de levertijd is. Artikelen die voorlopig uitverkocht zijn, zijn niet te bestellen.

Ontbinding van overeenkomst

  1. Cool @ the beach B.V. heeft het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden. Wij zullen u hiervan schriftelijk op de hoogte stellen en het door u overgemaakte bedrag terugstorten.

Retourneren

  1. Als de maat of de kleur van uw artikel niet goed is, dan kunt u dit artikel binnen 14 dagen ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. D.w.z. u stuurt het om te ruilen artikel op uw kosten terug naar Cool @ the beach B.V. en wij sturen op onze kosten een nieuw artikel naar u. Bent u, ondanks dat wij ons uiterste best doen u een goed artikel te leveren, om welke reden dan ook, niet tevreden dan mag u uw bestelling of een deel ervan binnen 14 dagen retourneren. Verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Na ontvangst van uw retourzending maken wij het bedrag excl. verzendkosten zo spoedig mogelijk over op uw bank- of girorekening. Indien u als klant een door ons toedoen een verkeerd artikel heeft ontvangen, zijn de kosten voor retourneren voor Cool @ the beach B.V. en sturen wij u zonder kosten het juiste artikel. Uiteraard moeten de artikelen ongebruikt, schoon en zonder vlekken aan ons geretourneerd worden. Artikelen met vlekken kunnen wij helaas niet retour nemen. Wij vragen u te allen tijde, voordat u een artikel retourneert of om wilt ruilen vooraf per e-mail contact met ons op te nemen. Hierin vermeldt u het factuurnummer en de reden waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet. De artikelen worden niet teruggenomen of geruild indien: U zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen De eventuele originele verpakking ontbreekt. U niet van te voren per mail uw retourzending aanmeldt. De artikelen afgeprijsd zijn.

Aansprakelijkheid

  1. Deze site is door Cool @ the beach B.V. met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Cool @ the beach B.V. is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de site. Cool @ the beach B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Cool @ the beach B.V. verkochte artikelen. Cool @ the beach B.V. is niet aansprakelijk voor onopzettelijke typ- en drukfouten waardoor een foutieve verkoopprijs op de site staat. Wij zijn gerechtigd deze fout te allen tijde te herstellen.

Privacy

  1. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Hiervan uitgesloten zijn ons verpak- en verzendbedrijf en de postbedrijven die wij inschakelen om de bestelling bij u af te leveren. In dit geval worden alleen de noodzakelijke gegevens verstrekt. Zie voor meer informatie onze aparte post privacy.

Klachten/vragen

  1. Heeft u vragen en of klachten ten aanzien van de artikelen en of aflevering neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Cool @ the beach B.V.. Wij proberen de vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en de klacht op te lossen. Cool @ the beach B.V. streeft naar tevreden klanten.

Copyright

  Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Cool @ the beach B.V..